Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....
 
 
 
Contact
 
Willy Schippers

Massage- en Reflextherapeute
Natuurgericht schoonheidsspecialiste


Doormanstraat 32 (begane grond)
5151 MH DRUNEN

Tel. 06 - 30 122 100

email: info@poweroftouch.nlBehandeling op afspraak
 
Bij Magna Mater wordt uitsluitend  op afspraak gewerkt. Deze afspraken worden ruim ingepland zodat u de aandacht krijgt die u verdiend. 

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, stel ik het zéér op prijs als u uw afspraak tijdig annuleert. Er kan dan iemand anders ingepland worden.

Indien u niet uw afspraak (op werkdagen) 24 uur van te voren  heeft  afgezegd, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Ik dank u voor uw begrip.Betaling

Pinnen of contact. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

   
Privacy  
  
Ik doe mijn uiterste best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omga met de hier gevraagde persoonlijke  informatie. Daarnaast zorg ik er voor zorg dat niemand anders toegang heeft tot deze gegevens.  Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).  Dit alles conform de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)Routebeschrijving

 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.