Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....

Integrale MassageDoor de eeuwen heen is massage een beproefd recept gebleken voor diverse klachten.  Integrale massagetherapie zorgt niet alleen voor plaatselijk en/of algehele ontspanning met als gevolg een pijndempend effect, maar heeft ook een positieve invloed op de bloedcirculatie, lymfestroom en stofwisseling.
Er ontstaat een algeheel gevoel van welzijn.

Bij integrale massagetherapie worden verschillende technieken gecombineerd en vaak  intuïtief toegepast als hulpmiddel om spanningen vrij te maken en het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. Met een ontspannen lichaam kom je helemaal tot rust.

Vooraf bespreken we wat de klachten en aandachtspunten zijn. 
Je ligt op een comfortabele verwarmde massagetafel en word je toegedekt met handdoeken waar je niet gemasseerd wordt. Tijdens de massage wordt er zo min mogelijk gepraat, er is een ontspannen sfeer met rustige achtergrondmuziek.

Na afloop van de massage heb je nog even de tijd om na te genieten en een drankje te nuttigen.
.
Duur massage: ± 30 minuten    € 38,00
                           ± 45 minuten    € 52,50
                           ± 60 minuten    € 65,00
Preventieve (massage) Therapie

Preventieve Therapie is het toepassen van massagetherapie gericht op gezond blijven en gezond ouder worden.

Door middel van massagetherapie (waaronder haptische ontspanningsmassage, acupressuur, voet- en gezichtsreflexologie en aromatherapie) stimuleren wij samen jouw zelf genezend vermogen en belastbaarheid.

De aanpak is integraal, complementair  en holistisch, dat wil zeggen gericht op lichaam, geest, ziel,  gericht op het voorkomen van ziekte en ongemakken en het verbeteren van de kwaliteit van leven door toepassing van de natuurgerichte behandelingen.
Manuele behandelingen
 
Als u aanvullend verzekerd bent kunt u aanspraak maken op (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint