Welzijnspraktijk  - .... voor wellness, weldaad & welzijn ....
 
 
 
 
De naam Magna Mater...  
 
 
De Magna Mater, de Latijnse benaming voor de Grote Oermoeder, Pacha Mama, Terra Madre, Matriarch. Ook wel Moeder Aarde genoemd.

Magna Mater, Moeder Aarde
Het is een naam dat in veel mythologieën terugkeert, vaak ook Moeder Natuur genoemd. Het gaat dan om de levenskracht die in de vruchtbare aarde, in de natuur zelf aanwezig is. 
Deze versie stamt uit de vaststelling, dat de aardse natuur al het leven in haar schoot draagt, voedt en ondersteunt in de eeuwige cyclus van het leven. 
 
De naam "Magna Mater" omvat alles in haar volle betekenis waar ik me in de praktijk mee bezig houdt: Zorgvuldig en dankbaar gebruik van de gewassen die Moeder Aarde ons onbaatzuchtig schenkt en waar we royaal van kunnen en mogen genieten...
 
 
 

 
Even voorstellen...
Mijn naam is Willy Schippers. In mijn praktijk werk ik als geregistreerd Integraal (reflex)massagetherapeut en vertrouwenspersoon.  Om nog completere behandelingen te kunnen aanbieden heb ik ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd. Ik richt me bij de huidverzorgings behandelingen niet alleen op zichtbare huidproblemen, maar ook op de reflexzones, meridianen, acupunctuurpunten op hoofd, nek en schouders.
 
Mijn missie is het om mensen in deze hectische tijd een heilzaam “ik-moment” te laten ervaren. Dat doe ik met behulp van verschillende behandelmethoden die ons zelfgenezend vermogen versterken.
 
De wetenschap dat natuurgeneeskunde bij kan dragen aan de gezondheid heeft er in geresulteerd dat ik me blijf verdiepen. Via nascholing weet ik hoe ik mijn talenten, kennis en kunde kan verfijnen voor ieders gezondheid en welzijn.
 
Het geeft me veel voldoening om op deze manier te mogen werken. Je kunt van mij een behandeling met vakmanschap, hartelijkheid en toegewijde aandacht verwachten
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint